Závody v Městě Touškově

Na první letošní závody a probuzení po zimním spánku jsme vyrazili do Města Touškova. Tím zimním spánkem samozřejmě nemyslíme, že bychom úplně lenošili, ale přece jenom, závod je závod.

Na velikonoční neděli jsme se probudili do mrazivého rána, pořádně se oblékli, abychom si začali zvykat na „jízdu na plno“. Samozřejmě to pro někoho bylo i překvapení, že se, při rychlejším otáčení nohou, dokonce zadýchává.

Verča po slabším začátku pochopila, že je to závod a vybojovala letošní první medaili ! Kromě dvou objezdů rybníka, byl na trati docela prudký výjezd ke hřbitovní zdi. 

Lukáš s Matějem již měli delší trať, která je zavedla singletrekem do lesa. Některé pasáže na hranici sjízdnosti (tzn. nesjízdné), ale většinou technické motání nahoru, dolů. Na konci krásný, prudký a ne vždy jednoduchý sjezd. 

Táda si dal pravděpodobně poslední závod na starém kole. Drobné problémy s řazení velké placky ho zřejmě připravily o lepší čas. 

Na přiloženém videu jsou zachyceni všichni naši závodníci a dokonce i doprovod, který se ukázal být užitečným i jiným závodníkům. Právě v tom prudkém sjezdu. 

Pro úplnost ještě výsledky.